Vi erbjuder smarta produkter och klädvårdstips för en hållbar framtid för dina kläder.

Klädvårdstips: Fläckborttagning

Eftersom varje tvätt sliter på kläder och textilier så är det mycket viktigt att inte tvätta i onödan. Vi på Care for Clothes har tagit fram smarta, skonsamma produkter som tar bort fläckar på textilier snabbt och enkelt utan tvätt eller vatten. Du kan använda Fläck och Vinbort på kläder, möbler, mattor, i bilen, båten eller husvagnen, ja på alla typer av textilier även på känsliga material som siden, ull och kashmir.

Det är alltid viktigt att försöka ta bort fläckar direkt. Har du tvättat ett plagg och det finns fläckar kvar efter tvätt kan de fläckarna vara svåra att få bort. Det är viktigt att ta bort och behandla fläckar innan du tvättar dina kläder och textilier.

FLÄCKBORT för fläckar av fett, smink och mat
GÖR SÅ HÄR:
1. Ta försiktigt bort överflöd på fläcken
2. Skaka flaskan
3. Spraya i en cirkel från ytterkanten på fläcken in mot mitten
4. Låt verka och torka tills ett vitt pulver bildats
5. Borsta bort pulvret och fläcken är borta
6. Gamla svåra fläckar kan behöva upprepade behandlingar

Kan även användas som förbehandling av särskilt svåra fläckar före tvätt. På känsliga material bör ett test på ett dolt ställe göras.
 
VINBORT för fläckar av bär, vin, te och kaffe
GÖR SÅ HÄR: 
Skaka flaskan väl. Spraya med ett jämnt tryck längs fläckens ytterkant och in mot mitten, låt sedan verka tills den torkat. Om antydan av fläcken kvarstår, upprepa behandlingen tills fläcken är borta.

FLÄCKSERVETT – på språng
Vår fläckservett fungerar på alla typer av fläckar och är en riktig räddare i nöden som du alltid kan ha till hands, praktiskt och enkelt.