UPPTÄCK KLÄDVÅRD

Välkommen till Care for Clothes - din guide till att ta hand om dina kläder och inspireras till hållbarhet! Vi är ett svenskt företag med lång erfarenhet av professionell klädvård. Med våra användarvänliga klädvårdsprodukter kan du uppnå professionella resultat på ett enkelt sätt.

För oss är det av största vikt att vårda och ta hand om våra kläder och textilier så att de behåller sin form, färg och hållbarhet i generationer. Det är inte bara givande att ta hand om det vi redan äger, utan det är även ett värdefullt bidrag till miljön. Vi tror på att göra kloka och hållbara val.

Det är välkänt att den största delen av ett plaggs klimatpåverkan sker under produktionen, vilket gör det ännu viktigare att ta hand om de kläder vi redan äger. Genom att förlänga livslängden på dina plagg och textilier, bidrar du till att spara jordens resurser och minska avfallet. Vi vill hjälpa dig att göra detta på ett enkelt och effektivt sätt.

Följ oss på Instagram för att få tillgång till olika tips och tricks för klädvård och hållbar livsstil. Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en mer hållbar framtid för våra kläder och vår planet.

 

 

 

 

 

Kontakt

Har du frågor gällande våra produkter eller är du intresserad av att bli återförsäljare så kontakta oss gärna. Skicka ett mejl till info@careforclothes.se