UPPTÄCK KLÄDVÅRD

Vi på Care for Clothes vill dela med oss av vår kunskap och inspirera till att ta hand om de kläder vi har i vår garderob. Vi är ett Svenskt företag med mer än 30 års erfarenhet av professionell klädvård. Våra klädvårdsprodukter är enkla att använda, samtidigt som du får ett professionellt resultat. 

För oss är det viktigt att ta hand om och vårda kläder och textilier så att de bibehåller sin form och färg och kan vara med länge, helst i generationer. Det är såklart också en bra känsla att ta hand om de kläder man har och samtidigt göra en insats för miljön, roligt, klokt och hållbart helt enkelt.

Den absolut största delen av ett plaggs klimatpåverkan sker vid produktionen och det är just därför det är så viktigt att ta hand om de plagg vi redan äger. 

Genom att förlänga livslängden på plagg och textilier så sparar vi på jordens resurser. Följ oss på Instagram där vi delar med oss av olika tips.

 

 

 

Kontakt

Har du frågor gällande våra produkter eller är du intresserad av att bli återförsäljare så kontakta oss gärna. Skicka ett mejl till info@careforclothes.se