Om oss

Om Oss

Vi har mer än 30 års erfarenhet av försäljning av utrustning till kommersiella tvätterier inom kemtvätt och vittvätt och utveckling av tvättprocesser.

 Vi vet och förstår vikten av att vårda plagg och textilier för att bibehålla dess ursprungliga funktion, form och färg och förlänga livslängden. Vår kunskap använder vi idag för att utveckla och sälja klädvårdsprodukter som kan användas hemma av privatpersoner ( konsumenter) för att vårda och ta hand om plagg och textilier.

Vi har smarta produkter för textilvård som förenklar vardagen. Genom att förlänga livslängden på plagg och textilier så sparar vi på våra resurser. 

 

Köpvillkor

Priser

Våra priser är angivna i svenska kronor inkl moms (sek)

Orderbekräftelse

Vid beställning i Webbutiken skickas automatiskt en orderbekräftelse till den epostadress du har angivit i din beställning.

Har du inte fått någon bekräftelse inom 1–2 dagar, undersök din skräpkorg för att säkerställa att bekräftelsen inte har hamnat där av misstag. 

Ångerrätt

Öppet köp gäller inom 14 dagar samt bytesrätt inom 30 dagar från den dag som du har mottagit varan.

Ångerrätten gäller endast returnerad oanvänd och oskadad vara.

 

Återbetalningspolicy

Returer

Behöver du returnera en vara så kontakta oss på info@careforclothes.se. Vi återkommer till dig med instruktioner om hur returen ska gå till och till vilken adress returen ska skickas. Bifoga alltid beställningsnummer och var tydlig med vad ärendet gäller. Viktigt är att du packar din retur noga för att undvika skador på varorna. Du  som kund betalar returfrakt. Vi tar inte emot returer som är skickade mot postförskott/efterkrav. Returnerad vara återbetalas snarast, senast inom 30 dagar från den dag vi tagit emot returen.

 

Fraktpolicy

Vi levererar normalt på 2-4 arbetsdagar med Post Nord inom Sverige. Fri frakt kan väljas vid besällning som överstiger 450 sek. Vid beställning som understiger 450 sek debiteras frakt enligt Post Nords taxa beroende på vikt dock högst 72 sek.

När din order är packad och skickad så kommer du att få avisering via e-post eller sms.

Om en vara är slutsåld så meddelar vi dig via e-post eller sms. 

Om paketet inte hämtas ut inom 10 arbetsdagar från det att det anlänt till ombud återgår paketet till oss, vi förbehåller oss rätten att debiera merkostnaden detta medför.

 

Kontakt

Är du intresserad av att bli återförsäljare av våra klädvårdsprodukter så kontakta oss gärna. Skicka ett mejl där du beskriver din verksamhet till info@careforclothes.se