UPPTÄCK KLÄDVÅRD

Vi på Care for Clothes vill dela med oss av vår erfarenhet och hjälpa dig så att du kan ta hand om dina kläder och textilier på rätt sätt med våra smarta  klädvårdsprodukter. Vi är ett svenskt företag med mer än 30 års erfarenhet av professionell klädvård.

För oss är det viktigt att ta hand om och vårda kläder och textilier så att de bibehåller sin form och färg och kan vara med länge, helst i generationer. Det är såklart också en bra känsla att ta hand om de kläder man har och samtidigt göra en insats för miljön, roligt, klokt och hållbart helt enkelt.

Vi vill göra det enkelt och har därför tagit fram några smarta klädvårdsprodukter som du lätt kan använda hemma samtidigt som du får ett professionellt resultat.  Den absolut största delen av ett plaggs klimatpåverkan sker vid produktionen och det är just därför det är så viktigt att ta hand om de plagg vi har i vår garderob. Vårda och ge omsorg till dina plagg, vädra, ta bort tråkiga fläckar, noppa, borsta och tvätta inte i onödan.

Genom att förlänga livslängden på plagg och textilier så sparar vi på jordens resurser. 

 

 

 

Kontakt

Har du frågor gällande våra produkter eller är du intresserad av att bli återförsäljare så kontakta oss gärna. Skicka ett mejl till info@careforclothes.se